3400 - 4000 MDL
Augmentare buze (0.3-1 ml)
Marirea buzelor este procedeul chirurgical, prin injectarea a diferite produse, se obtine augmentarea volumului buzelor. Procedeul îmbunătățește relația proporțională cu nasul precum și cu celelalte structuri faciale, transformând gura senzuală cu buze pline, și un zâmbet atrăgător.
Aceste tratamente injectabile umplu ridurile de pe suprafața buzelor și redau volumul buzelor care și-au pierdut forma și structura ca parte a procesului de îmbătrânire.

Procedurile de augmentare a buzelor sunt realizate prin injectarea acidului hialuronic, o proteină naturală a zahărului care hidratează pielea prin reținerea apei și oferă suport țesuturilor pielii.
Acidul hialuronic are în compoziția sa adăugat, pentru un plus de confort, lidocaină – un anestezic cu efect local. De asemenea, medicul poate alege, să utilizeze în mod suplimentar crema anestezic pentru a asigura tratamentul cel mai confortabil posibil.

Tratamentul de mărire a buzelor durează aproximativ jumătate de oră, efectele fiind vizibile imediat. Cu toate acestea, rezultatul final se obține după aproximativ 2 săptămâni, iar acest lucru este extrem de important de reținut deoarece aspectul inițial, imediat după injectare, va fi diferit de cel final, în care acidul hialuronic a retenționat apa și a ajuns la volumul optim.
Programează o consultație cu specialiștii SUAV